VERJAARDAG: 100 JAAR VDI & RIVA 1920

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020


Eindelijk is 2020 aangebroken: het jaar waarin VDI zijn 100-jarig bestaan viert! Dat doen we samen met een van onze favoriete merken Riva 1920. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het inrichten van een prachtige Riva 1920-show in onze showroom in Haarlem en we kunnen met trots aankondigen dat deze voltooid is. Kom hem gauw bewonderen! Onderaan dit artikel vind je een aantal producten die onderdeel uitmaken van de show.


VERJAARDAGSKORTING

Natuurlijk konden we het ook niet laten om een mooie kortingsactie op poten te zetten en daarom geeft VDI je tijdelijk 10% korting op alle te gekke krukken, pouffes en accessoires van Riva 1920. Actie is geldig t/m eind maart 2020


Riva 1920 doet overigens zelf ook nog een duurzaam duitje in het zakje want wie nu een Riva-product bij ons koopt, krijgt op aanvraag een prachtig plantje cadeau als wederdienst aan de natuur, die Riva 1920 van het prachtige duurzame hout voorziet waarvan de meubels worden gemaakt. 

Onderstaande producten van Riva 1920 zijn momenteel in onze showroom in Haarlem te bewonderen:


Molletta

De bank is gemaakt van een massief blok aromatische ceder. Beschikt over een gebeeldhouwd ontwerp dat experimenteert met de klassieke off-scale benadering van Pop Art. Verkrijgbaar in drie verschillende maten: Mollettina, Molletta Medium en Molletta.

De producten zijn gemaakt van volledig natuurlijk hout en zijn met de hand afgewerkt. Bewegingen, scheuren en veranderingen in het uiterlijk van het hout zijn intrinsieke kenmerken van deze items en zijn het gevolg van de natuurlijke nederzetting en diverse omgevingscondities.


Wallstreet

Boekenplanken gemaakt van hardhout en multiplex, met dragende zijpanelen en modulaire planken. U kunt de kast zelf samenstellen door ruggen, deuren en laden te plaatsen die zijn gemonteerd met zwaluwstaartverbindingen en metalen handgrepen.


De ladder is gemaakt van hardhout en kan op verzoek worden geleverd. Beschikbaar met "bi-face" elementen, dit betekend dat de kast vrij in de ruimte te plaatsen is en aan alle kanten even fraai is afgewerkt. 

Molla

Kruk gemaakt uit een hardhouten zitting ondersteund door een vierkante veer die een oscillerende beweging in verschillende richtingen mogelijk maakt.

Sky Natura

Tafel met een blad in massief hout, bestaande uit twee enkele planken met als optie ''natural sides'', in combinatie met een ijzeren onderstel gekenmerkt door een dubbel gevouwen metaalplaat in de vorm van een ruit.


Freedom

Boekenplanken gemaakt van hardhout, opgebouwd uit modulaire componenten die kunnen worden gestapeld en samengetrokken met behulp van speciale bevestigingsmiddelen. Zwaluwstaartverbindingen voor elk element. Het is mogelijk een eigen ontwerp samen te stellen, inclusief het insteken van ruggen, deuren en laden geassembleerd met zwaluwstaartverbindingen met push-pull openingssysteem.

Beschikbaar met vast of roterend tv-paneel, met kabelbehuizing. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Beschikbaar met "bi-face" elementen, dit betekend dat de kast vrij in de ruimte te plaatsen is en aan alle kanten even fraai is afgewerkt. 

Rialto

Het kastensyteem Rialto is gemaakt van hardhout, omsloten door een frame van ijzer of hout met kleppen of laden gemonteerd met een zwaluwstaartverbindingen en het push-pull openingssysteem.