VDI presenteert: Louis Bos

In november introduceert Van Duivenboden Interieur de bijzondere jonge designer Louis Bos. Kasséna Soul heet de extravagante tafelcollectie van Louis Bos. 

Zijn inspiratiebron ligt in de stijl van de bijzondere piramide-gevels van de huizen van het Afrikaanse land Burkino Faso. De huizen staan in het gebied Kasséna en vormen het symbool van het dagelijks leven met spiritualiteit. Louis Bos heeft de Kasséna gevels eigentijds uitgebeeld via het oog van de Nederlands/Scandinavische design wereld. Resultaat: zijn salon- en bijzettafels vormen een onverwisselbaar karakter met opgenomen verschuifbare delen.


De verschuifbare delen steken scherp in het multi-piramidevormig bovenblad en fungeren als dienbladen. De fascinering wordt vervolgens verder vergroot door de mooiste materialen waaruit de tafels zijn opgebouwd. Vanaf 6 oktober zal de extravagante tafelcollectie van Louis Bos bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Op zaterdag 6 oktober demonstreert en informeert de jonge Nederlandse designer over de achtergrond van zijn creaties welke te koop zijn in gewenste maat en uitvoering.


In december komt Bos een persoonlijke presentatie geven bij Van Duivenboden Interieur in Haarlem.