Tja, daar zitten we dan....

Tja, daar zitten we dan, half opgesloten in onze eigen woningen, wachtend op corona-vrije tijden...

Echter, 2021 is begonnen en we pakken natúúrlijk het nieuwe jaar aan vol nieuwe mogelijkheden en inzichten. Het gaat een jaar worden van hoop, en we gaan die hoop omzetten in energie.

Achter die huizenhoge- en loodzware deuren werken we nu digitaal door aan services en adviezen, maar we steken de showroom ook weer in een sprankelend jasje.

Binnenkort gaan die deuren hopelijk weer open en proberen we via de vele afspraken grote druktes te voorkomen. In 2020 was een goed gespreid bezoek al mooi gelukt en met die ervaring gaan we straks weer het vervolg inzetten.

We gaan nog verder de wereld in van de persoonlijke interieurs in. Niemand hoeft als eenheidsworst de designers te volgen maar gewoon aan te pakken. Lekker kleurrijk schilderen, draaien, verschuiven, uit balans trekken om er vervolgens vet om te lachen, onmogelijke fouten maken om vervolgens de boel weer subtiel smoel te geven! Lef hebben, daar gaan we samen voor, zolang het maar lekker voelt bij VDI, wie weet brengt al dat hectische gedoe ons als VDI ook weer op nieuwe ideeën!

Maar ongemerkt zullen wij onze filosofie er goed op loslaten welke actueler dan ooit lijkt te zijn: DUURZAAM MAAR KARAKTERVOL, TIJDLOZE ELEGANTIE MET EEN FLINKE DOSIS PERSOONLIJKHEID!

De saaiheid en voorspelbaarheid proberen we uit een ieders hoofd te poetsen. Thuis is een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar energie geeft, met elkaar lacht en lekker opschept. Maar het is ook onze serieuze werkplek geworden. We nodigen elkaar uit om onze lekkernijen in een culturele fusion-mix te laten proeven, maar waar we gaan ook achter onze schermen ten strijde met talloze conference-calls tot in de verste uithoeken van de aardbol. Enfin, we ontwikkelen in dat nieuwe huis ook langzaam onze nieuwe wereldorde. Eén ding is zeker: we zullen meer in de huiselijke sfeer gaan beleven en daar spelen we natuurlijk op in als Van Duivenboden Interieur.

Hoe gaan we ons huis groter laten lijken?

Hoe ontkomen we aan hijgerige onzinnige commerciële trends?

Hoe passen we verrassend de meest ondeugende sferen toe in ons huis?

Hoe werken we aan een huis vol aangename energie waar het goed toeven is?

Dat zijn dé vragen in 2021!

Maar 2021 kent ook een enorme mijlpaal voor ons, we hebben er alleen wel ontzettend lang op moeten wachten, niets minder dan een eeuw:

We mogen vanaf nu pronken op onze gevel met de vanen “VAN DUIVENBODEN 100 JAAR” erop. Dus dat gaan we vieren, samen met iedereen die ons met een bezoekje vereert wanneer dat weer mag.


Voor wie het leuk en interessant vindt, duiken we wat dieper in op de lange geschiedenis van Van Duivenboden interieur. Nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande link.


100 JAAR VDI - DE GESCHIEDENIS


- Sven van Duivenboden