Spiegeltje, spiegeltje..

Van Duivenboden Interieur heeft een breed assortiment spiegels van diverse merken. Voor een modern interieur zijn diverse mooie strak vormgegeven spiegels te vinden. Andere spiegels passen juist perfect in een speels interieur. Originele spiegels met fraai design. Bij Van Duivenboden vind je diverse soorten spiegels van verschillende materialen. Met het ruime aanbod spiegels is het mogelijk om voor elke ruimte een type wandspiegel, tafelspiegel of staande spiegel te vinden.


Hieronder vind je een kleine greep uit onze brede collectie:


Moebe - mirror

De lange spiegels worden gevormd uit een enkel stuk spiegelglas dat op hun plaats worden gehouden door een lichtgewicht draadvorm. Net als bij het hele MIRROR-assortiment, werd het ontworpen door het te strippen tot zijn essentiële elementen. Op deze manier werden de spiegels eenvoudig gehouden, waardoor de kernfunctie - het glas - voor zichzelf bleef.


 

Menu - Darkly mirror

Darkly Mirror is een verkenning van de geschiedenis van de relatie van de mens met het gereflecteerde beeld. Sommige historici geloven dat de vroegste spiegels kleine keramische kommen zijn geweest, gevuld met water en gebruikt tijdens de late steentijd. 

Menu - Norm Floor mirror

In de geest van de Scandinavische eenvoud streven de twee Denen achter NORM, Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn altijd naar het uiterste. Om de eenvoudigste oplossing te vinden zonder de schoonheid van de vorm of de details te vergeten - alles om een punt te bereiken waar niets wordt toegevoegd of afgetrokken, zal het product beter maken. Naar onze mening is dit wat NORM onderscheidt van andere getalenteerde ontwerpers. En wanneer we naar de Norm Floor Mirror kijken, denken we dat ze precies op het juiste moment zijn gestopt. Een prachtig stuk design met eenvoudige esthetiek, een krachtig uiterlijk en fijne details. Ontworpen om tegen de muur te leunen - of om te gaan, staan of hangen waar je maar wilt.


 

Ferm Living - Adorn mirror

Deze full-size spiegel is versierd met een elegante koperen bevestiging en ontworpen met een duidelijke verwijzing naar de wereld van sieraden. Je kunt de spiegel tegen een muur leunen, of je kunt hem monteren met behulp van de ogen aan de achterkant.


 

Ferm Living - Enter mirror

De Enter collectie is een samenwerking tussen de in New York gevestigde Søren Rose Studio en ferm LIVING. Betreed de kamer en kijk in deze tijdloze spiegel in een eenvoudige en klassieke stijl aangevuld met een leren riem.


 

Muuto - Mimic mirror

Mimic Mirror geeft nieuwe perspectieven aan de traditionele tafelspiegel door een sculpturale expressie te hebben, waardoor het zowel een voorwerp van decoratie als gebruik is. De ontwerpeigenschappen met overal herhalingen, te zien met het grafische driehoekige patroon op de rug, samen met de reflectie van het voorste glas en gebeeldhouwde facetten van de basis.


 

Muuto - Framed mirror

De Framed Mirrors zijn gemaakt van gepoedercoat stalen frames met gekleurd spiegelglas en zijn een zachtzinnige artistieke interpretatie van de klassieke spiegel. Hoewel ze nog steeds functioneren als spiegel, geven de kleuren en vormen het vermogen om in groepen te worden gerangschikt, dit geeft de spiegel een duidelijk karakter.


 

CAMERICH - Bell Mirror

De slanke Bell Mirror is een opvallend accentstuk voor de slaapkamer, woonkamer of hal. Het zwarte stalen frame heeft een 86 " (denk dat het in inches is) reflecterend hoog oppervlak dat elke kamer dimensie en licht geeft.