Some smokey discount @ Arco!

Tot en met 30 juni geeft Arco een prachtige korting van ruim 21% op diverse modellen in gerookt eiken!!


De tafels Base, Base Oval, Base Round, Trestle en de Base Bench, in de uitvoering gerookt eiken, zijn nu verlaagd in prijs. Je krijgt gerookt eiken voor de prijs van lokaal eiken! Dat komt neer op een besparing van ruim 21%!


In deze blog vertellen wij wat meer over de ontwerper van deze tafels en het lokale hout dat wordt gebruikt bij Arco.


De ontwerper

Jorre van Ast begon in 2007 bij Arco waar hij de ontwerp- en ontwikkelingsstudio onder zijn leiding had en sinds 2011 staat het familiebedrijf onder zijn leiding. Hij behoudt de stijl van Arco en voegt er zijn eigen persoonlijke touch aan toe. De meubelcollectie, met vele bestsellers, wordt door hem uitgebreid met een opvallend signatuur. Arco vindt het belangrijk dat duurzaamheid, hoge kwaliteit en vakmanschap centraal staan in het proces.


Local Wood

Dit is hout uit de regio rondom de fabriek van Arco in Winterswijk. Het hele proces van Local Wood wordt samen uitgevoerd met lokale partijen: van grondstof tot bewerking (zagen en drogen) en productie. Bij Local Wood worden eventuele “imperfecties” van het hout niet verbloemd. Daardoor blijven de unieke, door de natuur gevormde noesten van het hout en eventuele kleurverschillen zichtbaar in het blad. De natuur blijft zichtbaar in de meubels en dat geeft ze karakter en een eigen identiteit.


Arco werkt sinds januari 2020 uitsluitend met FSC® en PEFC gecertificeerd hout en is één van de eerste Nederlandse meubelbedrijven met een STIP-keurmerk. Een STIP-bedrijf handelt uitsluitend in verantwoord geproduceerd hout.


Hieronder vindt U de meubelen die onderdeel zijn van de actie. Wanneer U op de foto klikt, wordt U doorverwezen naar de webpagina van het desbetreffende product. Hier vindt U informatie over verschillende afmetingen, houtsoorten en afwerkingen.


Natuurlijk kunt U ook bij één van onze filialen langskomen. Wij denken graag mee in de zoektocht naar uw ideale meubelen.