SNAVELSTAREN BIJ VAN DUIVENBODENOp 18 september vindt er een vreemde vogelshow plaats naar aanleiding van twee grootse jubilarissen.

Waar van Duivenboden het 100-jarig (!) julieum viert, is er ook voor de beroepsvereniging voor kunstenaars, het KZOD [Kunst Zij Ons Doel], reden tot feest met haar 200-jarig (!) bestaan.

Ter gelegenheid van deze mijlpalen vindt er een gevederde show/bijeenkomst plaats in de cultuurtempel bij Van Duivenboden, waarbij bijna alles om cultuur draait op het gebied van stijlvolle nestjes bouwen. Daar we nog altijd voorzichtig moeten zijn met de varianten op het coronavirus mag deze gedenkwaardige bijeenkomen helaas op beperkte schaal en alleen voor genodigde plaatsvinden. 


Op 18 september geeft VDI samen met het KZOD het startsein voor een mooie kunstexpositie, over verschillende plekken in Haarlem verspreid. Vanaf 19 september is deze prachtige kunst voor iedereen te zien bij ons in de showroom. Zelf geeft VDI ook een creatieve draai aan dit feestje want door de winkel heen zijn overal prachtige vreemde vogels te vinden. Denk hierbij aan behang- en textielsoorten, vogelkooitjes, accessoires, etcetera. Het is een lust voor het oog!

We nodigen je dus van harte uit om vanaf 19 september een kijkje te komen nemen bij Van Duivenboden Interieur.