Sluiting fysieke winkels, bestellingen worden geleverd. Bezoek showroom op afspraak.

Beste woonliefhebber,


Al bijna 100 jaar is Van Duivenboden Interieur trots op haar loyale klanten, medewerkers en partners. De gezondheid van u, uw familie en onze medewerkers heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. We kunnen de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen en daarom zijn onze fysieke winkels in Haarlem en Heemstede tot nader bericht gesloten. Het blijft mogelijk de showroom te bezoeken, u kunt telefonisch een afspraak maken


Het raakt ons diep, zeer diep in ons hart dat wij u momenteel niet welkom kunnen heten in onze inspiratiewinkels, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen.

We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen u om hetzelfde bij onze services medewerkers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en zullen we de factuur via de e-mail of de post naar u toezenden.


Ook staan wij in deze bijzondere tijd klaar om u te helpen met al uw woonvragen. Wij kunnen u via Skype te woord staan voor een interieuradvies op maat. Lees hier verder over op onze website. Voor overige vragen kunt u mailen naar info@vanduivenboden.nl Daarnaast zijn we beperkt telefonisch bereikbaar via 023-5313840.

We willen u bedanken voor uw vertrouwen en begrip, ook in deze tijd. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.Graag tot ziens!


Familie Van Duivenboden en medewerkers
​© 2018 Van Duivenboden Interieur - Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.