'De interieurwereld laat me niet onberoerd...'

Soms loop ik over (inter)nationale meubelbeurzen en huisshows en realiseer ik mij dat ik als inkoper eigenlijk een verwend kreng ben. 

Op de meest sfeervolle en doordachte stands mag ik mijn neus in andermans fascinerende

zaken steken. Geboeid door fabelachtig mooie stoffen, voorzien van de meest stijlvolle kleurexplosies, droom ik van het combineren met cultuurrijke vloerkleden en verfsoorten die wij vervolgens bij VDI in ons assortiment mogen voeren. Al mijmerend worden tijdens mijn beursgang vele andere zintuigen geprikkeld.


Zitmeubelen met hemels comfort, geoliede houten meubelen met een geur van een inheems en kruidig bos, de meest bijzondere en doorleefde leersoorten die mij doen dwalen door de dampende savannes van Azië; heerlijk!

Begluren, snuiven, proeven, friemelen, strelen en verbazen, ontmoetingen met de inspirerende makers en creatievelingen; het voelt allemaal even goed. En tussen al dat moois besef ik me opeens dat ik mag gaan inkopen! 


Het moge duidelijk zijn dat de interieurwereld mij niet geheel onberoerd laat en ik prijs mij gelukkig met familie en collega's die eveneens de weg kwijt zijn in het tellen der bevredigde zintuigen.


Voor wie net zo dolblij wordt van alles wat met interieurdesign te maken heeft heb ik een tip: schud even de stress af die het leven met zich meebrengt en neem gerust de tijd om je te laten informeren over hoeveel persoonlijker je eigen leefomgeving kan zijn. September is de maand bij uitstek om de warmte weer in huis te halen en dichter bij je persoonlijke woonwensen te komen.


Om je een beetje op weg te helpen, tonen wij in deze nieuwsbrief een selectie van prachtige nieuwe producten die niet computertechnisch uit een fabricage-proces gespuugd worden, maar persoonlijke items die door èchte mensen uitgedacht en gebouwd zijn. Mensen die weten wat begrippen als duurzaam en karaktervol betekenen en waar wij bij VDI maar al te graag warme samenwerkingen mee aangaan.


En warmte, daar kunnen we de komende maanden wel wat van gebruiken....- Sven van Duivenboden