Seat 24 by Label

Wat een plaatje is het! Onze nieuwe aanwinst van Label. De Seat 24!


Tijdens deze pandemie kunnen wij op dit moment niet tot weinig in een vliegtuig stappen voor een tripje. Toch kunt u nu met een kleine knipoog genieten van een vlucht in een vliegtuig.

Seat 24 is de nieuwe draai-kantelfauteuil, ontworpen door Gerard van den Berg. Een aantal jaren geleden, tijdens vlucht UA132 in de Verenigde Staten, werd Gerard van den Berg geïnspireerd door de vliegtuigstoel waarin hij zat.


De stoel had een diepe kuipzitting en een hogere, dunne rug. Gedurende de vlucht pakte Gerard een pen uit zijn tas en gebruikte een servetje om daarop zijn inspiratie kwijt te kunnen.


Het schetsje op het servet vormde het basis idee voor deze nieuwe fauteuil. De vorm van de armleuningen van de fauteuil zijn gebaseerd op de vleugels van het vliegtuig en de zitting en rug op de bewuste vliegtuigstoel, nummer 24, waarin Gerard van den Berg zat. De naam Seat24 dankt de nieuwe stoel dan ook aan die vlucht.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige fauteuil? Bekijk hem dan nu bij ons in de etalage! Wil u meer informatie? Dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen.