Pure & Original, One of our Favorites

Van Duivenboden bestaat al bijna 100 jaar. In al deze jaren hebben wij veel meubelen voorbij zien komen en heeft iedereen zijn eigen favorieten gekregen.

Sommige modellen van bepaalde meubelen gaan al zolang mee dat er inmiddels een 2.0-versie van is gemaakt.


In deze wekelijkse blog willen wij in het kort iets vertellen over één van de favoriete producten uit onze collectie.

Deze week is het tijd voor de prachtige verfcollectie van Pure & Original.

Zoals velen van jullie al weten verkopen wij de prachtige verf van Pure & Original.

Dit Nederlandse verfmerk biedt oneindig veel mogelijkheden. Met uitgesproken kleuren, nuances en soorten zoals hoogglans, mat én waterafstotend. Alles is mogelijk. Er is een aanbod van ruim 140 kleuren en 7 soorten verf dus er is altijd een combinatie die bij uw wens past.

Hieronder een mooi overzicht van alle soorten binnenverf die Pure & Original in de collectie heeft.Fresco is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht. Deze matte verf, die in verschillende nuances verkrijgbaar is, is 100% recyclebaar.


Op deze muur is de kleur Thunder Sky gebruikt

Classico krijtverf is zacht en poederachtig. De kleuren zijn intens en krachtig.

De speciale, 'fluweelpoederige' en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren zorgt voor een exclusieve uitstraling.


De foto hiernaast is de kleur Hop. Deze kun je bewonderen bij ons in de showroom in Haarlem!


Licetto verf is super afwasbaar na twee weken. Door de unieke en afwasbare eigenschappen is Licetto zelfs toe te passen in de keuken en in de badkamer.

Heel belangrijk: Licetto is mat en blijft mat, ook na afschrobben en boenen.


Op deze muur is de kleur Barbedos Blue toegepast.
Marrakech Walls geeft de muren een stoere betonlook

Bij het aanbrengen van de verf kun je op diverse manieren verschillende eindresultaten behalen: Wil je een afwerking met subtiele kleurnuance? Dit kan je creëren met één laag Marrakech Walls of wil je een extra diepte en reliëf? Twee lagen Marrakech Walls moet dan het gewenste resultaat geven.


Op deze muur is gekozen voor de kleur: Black TruffleTraditional Paint is een sterke lakverf voor binnen en buiten. De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVC. Deze verf is gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten. Hij heeft een effen zijde-mat resultaat.


Op deze kast is de kleur Blue Reef aangebracht.Carazzo is een universele lakverf welke uitermate geschikt is als supersterke vloerverf en trapverf. De verf is schrobvast en zeer goed afneembaar. Goed toepasbaar op trappen, deuren, kozijnen, beton, giet en cementvloeren, meubels en kasten.


Op de trap is de kleur Black aangebracht. De deur is in White geschilderd.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over de verven van Pure & Original? Kom dan snel langs en bekijk het prachtige kleurenboek in onze showroom. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. Bij ons in de showroom zijn er verschillende muren in de kleuren van Pure & Original geschilderd, dus loop gerust een rondje!