One of our favorites!

Van Duivenboden bestaat al bijna 100 jaar. In al deze jaren hebben wij veel meubelen voorbij zien komen en heeft iedereen zijn eigen favorieten gekregen.

Sommige modellen van bepaalde meubelen gaan al zolang mee dat er inmiddels een 2.0-versie van is gemaakt.


In deze wekelijkse blog willen wij in het kort iets vertellen over één van de favoriete producten uit onze 'hardcore' collectie. Vanwege het prachtige weer besteden we vandaag wat aandacht aan de buitenmeubelen van Kartell. Bij onze buren van restaurant Meneer Frans kunt u deze bewonderen en genieten van het comfort.


De Pop Outdoor Collection

...is ontworpen door Piero Lissoni en Carlo Tamborini voor de Italiaanse fabrikant Kartell.

De Pop Outdoor wordt gekenmerkt door gebogen vormen en door grote zit- en rugkussens die hem zacht en comfortabel maken. De kussens worden voorzien van stoffen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. De stof blijft mooi van kleur en is vuil -en vochtwerend. De Pop-collectie bestaat uit banken en een brede fauteuil en maakt het buitenleven uiterst comfortabel. Toch kan deze collectie ook prima binnenshuis zijn klasse uitstralen.

Door het transparante frame toont de bank alles behalve kolossaal. De bank wordt vervaardigd uit Polycarbonaat: een stevige, harde en helder transparante kunststof. Hierdoor zijn de Pop meubelen tevens makkelijk te reinigen. Ze kunnen gewoon met een droge doek worden afgenomen om schimmel en/of condensatie te voorkomen.

Al met al een ideale partner voor in de tuin.


Wilt u meer informatie over deze of andere Outdoor-collecties van Kartell?

Kom dan bij ons langs. En bij mooi weer kunt u misschien alvast even proefzitten bij Meneer Frans onder het genot van een hapje of drankje.