November - De Lichtmaand!

Brrrrrrr.....november! Koud, nat en vooral ook donker. Na een overwegend warme en verbluffend zachte oktobermaand is het nu echt tijd om de warmte weer binnenshuis op te zoeken. In de donkere maanden die komen gaan, is verlichting weer essentieel voor de uitstraling van jouw huis.


De zoektocht naar de perfecte lamp valt niet mee maar het resultaat mag er zijn wanneer je huis sfeervol verlicht is. Wij hebben een aantal lampen voor u op een rijtje gezet, die allen te bewonderen zijn bij ons in de showroom. Een mooie lamp is tenslotte de blikvanger van elk interieur!

Vibia - Flamingo hanglamp

Een eigenwijs en multifunctioneel ontwerp van Antoni Arola. Het armatuur bestaat uit kegelvormige schijven die bevestigd worden met behulp van een subtiel koordsysteem. De schijven worden aangelicht door de lichtbron, waardoor deze als diffuser dienen.


Vibia vervaardigt de Flamingo-lamp in verschillende modellen als onderdeel van één concept, zodat de gebruiker de fitting kan kiezen die past bij zijn inrichting.


Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen die de huidige designtrends weerspiegelen.


Tonone - Orbit

Voor zijn producten vindt Tonone vaak inspiratie in oude of bestaande mechanische technieken. Voor het maken van lamp Orbit keek het ontwerpteam naar de technieken die worden gebruikt in de zeilwereld.

Net als de tuigage van een zeilboot die de mast op zijn plaats houdt, staat de Orbit-lamp stevig omdat deze wordt ondersteund door drie beugels. Op deze manier wordt een grote vloerlamp gecreëerd, maar zonder een massieve uitstraling.

DCW Editions - Lampe Gras N214

In 1921 ontwierp Bernard-Albin GRAS een reeks lampen voor gebruik in kantoren en industriële omgevingen. De GRAS-lamp, zoals die later werd genoemd, was verbluffend in zijn eenvoudige, robuuste en toch zeer ergonomische ontwerp.


De Lampe Gras N214 wandlamp van DCW éditions verenigt al het goede van een bureaulamp en een wandlamp in zich. Zo is deze lamp in hoogte verstelbaar door de stang waarop hij bevestigd is, heeft hij 3 scharnierpunten en kan hij 360 graden om zijn as draaien. En dan kan hij ook nog eens aan de muur bevestigd worden. Ruimtebesparend met een unieke look.


Santa & Cole - tafellamp Cestita Bateria

De elegante Cesta werd in 1962 ontworpen door Miguel Milá. Deze designklassieker van Santa & Cole is nog steeds een geliefd item om het interieur een tikje charme te geven. 

De lamp is een mooie combinatie tussen moderne verlichtingstechniek en ambacht. De structuur van kersenhout wordt met de hand vervaardigd.

Van de kleinere versie, Cestita, is nu ook een snoerloze versie verkrijgbaar. 


Haal snel meer sfeer in huis en kom langs bij Van Duivenboden Interieur!