NIEUWE COLLECTIE: ARTE WALLCOVERING

De unieke en hoogwaardige muurbekleding van Arte is al lange tijd een waardevol onderdeel van het aanbod van Van Duivenboden Interieur. Prachtige, originele muurbekleding van topkwaliteit; dat is waar Arte voor staat. Alle reden om eens even lekker in het najaarszonnetje te worden gezet door ons. Dat doen we door een aantal pareltjes uit de nieuwe collectie van Arte uit te lichten:


Expedition:

Muurbekleding geïnspireerd op echte zijde. 5 dessins. 36 kleuren. Verre reizen en exotische bestemmingen spreken al eeuwenlang tot onze verbeelding. Hoe kleiner de wereld digitaal wordt, hoe groter het verlangen er echt wat van te zien. Egypte, Perzië, India, Java, China, … stuk voor stuk bestemmingen langs de inspirerende zijderoute die al onze zintuigen prikkelen.


 

Wildwalk:

Walk with us on the wild side! 8 dessins. 45 kleuren. Trek mee op avontuur en ontdek de looks van de meest uitdagende natuurlijke materialen. De mooiste producten om jezelf mee te omringen, vind je immers in de natuur. Combineer deze met een vleugje high-tech en je creëert het luxueuze interieur van de 21ste eeuw.


 

Velveteen:

Luxueuze 3D-muurbekleding met soft velvet touch. 4 dessins. 20 kleuren. Intrigerend, elegant en luxueus. Velveteen geeft jouw interieur een onvergelijkbaar exclusieve toets. Het zachte fluweel maakt deze muurbekleding gewoon onweerstaanbaar. Dankzij de innovatieve driedimensionale technologie krijgt de muur diepte en een uitgesproken structuur.


 

Essentials | Les Nuances:

Tijdloos behang met een realistisch textiel effect. 4 dessins. 65 kleuren. When decorating, it is essential to start with the Essentials. “Essentials” is non-woven behang, bedrukt met de meest innovatieve technieken die zorgen voor een meerwaarde aan elk type interieur. Naast kleur geeft de textuur hierbij een extra dimensie. Dit tijdloze behang is tactiel, straalt warmte uit en zorgt voor een behaaglijk gevoel. Daarenboven is “Essentials” uitermate ademend en duurzaam. Met de collectie “Les Nuances” brengt Arte verschillende uni textielstructuren die gemakkelijk te combineren zijn. Ze kunnen apart of onderling worden gebruikt, in harmonie met alle interieurstijlen. De zorgvuldig geselecteerde kleuren gaan van licht tot donker, van neutraal tot trendy en omvatten een breed spectrum aan mogelijkheden om de mooiste combinaties te creëren.


Meer zien? Kom langs bij VDI om de unieke muurbekleding van Arte te bewonderen.