NIEUW - Hidde Outdoor

Bijgewerkt op: 12 apr. 2021

We hebben al een aantal mooie dagen mogen ruiken van het mooie

zomerweer! Wat is lekkerder dan comfortabel te chillen of samen te borrelen in de nieuwe fauteuil Hidde Outdoor. Met trots presenteert Label deze nieuwe fauteuil die zowel buiten als binnen heel goed tot zijn recht komt. 


Ook dit 'buiten-broertje' van de Hidde komt van de hand van Gerard van den Berg.

Een hangmateconstructie zorgt voor een heerlijk zitcomfort en deze Hidde heeft een makkelijk uitneembaar kussen. Mocht hij toch een keer een regenbuitje meepakken dan is het kussen binnen afzienbare tijd weer droog. Het kussen is namelijk bekleed met een speciale outdoor-stof die waterdoorlatend is. Tevens is bij het schuim gebruik gemaakt van dry-feel foam. Door de open-cel structuur loopt het water door het schuim heen. 


Wil je een keertje proefzitten? Van Duivenboden Interieur heeft de Hidde voor je klaarstaan!


UPDATE: Ook nieuw bij VDI: Gigi + Koos Outdoor!


Hidde heeft een zusje en een broertje gekregen van LABEL!

GIGI Outdoor

Net als bij de Hidde Outdoor zorgt de hangmatconstructie voor een heerlijk zitcomfort en heeft de Gigi een zelfde makkelijk uitneembaar kussen. Ook voor de Gigi geldt dat hij prima een buitje kan hebben.


De Gigi Outdoor is net als de Hidde Outdoor leverbaar in dezelfde 7 stofuitvoeringen: Paringa 19001 Black, Paringa 19004 Rust, Urunga 19003 Stripes en Bansho YP 21004. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in de Hemp-uitvoeringen Taragon, Cumin en Spiced Cinnamon. Het basismateriaal van de Hemp bestaat uit oersterke hennepvezels. De verkoopadviesprijs is vanaf EUR 1.199,- incl. BTW. De kleur van het onderstel is black-grey en de productietijd is ± 4 weken.


Het blad van het Koos-tafeltje is gemaakt van gerecycled PVC, is licht van gewicht en bestand tegen allerlei weersinvloeden. De prijs van het Koos tafeltje is EUR 299,-