Nieuw bij VDI...🦜

Bijgewerkt op: 9 sep. 2021


....is dat we nu ook de mooiste nestjes zelf in de verkoop aanbieden! Prachtige decoratieve vogelkooien om de inrichting een vleug(elt)je speelsheid te geven.


Sterker nog: wij zijn heel benieuwd naar uw eigen nestjes. Dus heeft u zelf een mooie, sierlijke vogelkooi waar u trots op bent en vindt u het leuk om deze te showen aan winkelend publiek? Van Duivenboden zal 'm mooi decoreren en in de showroom neerzetten. Wij pronken immers graag met andermans veren. Wilt U de mooie vogelwoning zelfs verkopen? Dan helpen wij daar bij!

Wat moet je doen?

  • maak een foto van je vogelkooi en vraag en bepaal je verkoopprijs, VDI zet hem te koop mits hij niet van plastic en karakterloos is. Mail de foto en gegevens naar info@vanduivenboden.nl

  • Is de vogelkooi te mooi voor woorden en mag hij niet verkocht worden? Dan mag hij tijdelijk in de winkel stijlvol pronken. Laat dat stijlvolle maar over aan de Duifjes bij de Interieurzaak.

De drie mooiste vogelkooien krijgen aan het eind van het jaar een heel fijn toepasselijk inrichters-cadeau! Leen desnoods een kooi van je opoe, oudtante, halfzus, stief-achter-zwager of van je gevederde huisvriend, ofschoon geef hem dan wel de ruimte in een ander verblijf, desnoods een duiventil.


Hieronder vind je een impressie van de schitterende exemplaren die je nu al in onze showroom kunt vinden.