NIEUW BIJ VDI!

Bijgewerkt op: 12 jun. 2021

De afgelopen weken zijn er enorm veel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van VDI. Hieronder vind je een kleine impressie van een aantal nieuwe pareltjes die vanaf nu bij ons verkrijgbaar zijn.

 

EXTENDO BALANCE OVAL

De Extendo Balance-tafels worden gekenmerkt door de dunne en verfijnde afwerkingen. De stalen ondersteuning van de Balance-tafels vormt de basis van een framesysteem dat zich gemakkelijk kan aanpassen aan alle beschikbare geometrieën van de beschikbare bladen. Het driehoekige gedeelte is afkomstig van het samenpersen van ronde stalen buizen. Een dergelijke compressie verhoogt de sterkte van de ondersteuning, waardoor het een elegant en licht silhouet krijgt.

Bladen zijn verkrijgbaar met verschillende geometrieën: rechthoekig, ronde kop, ton, ovaal en rond, die leven geven aan een familie van 51 tafelformaten, allemaal op maat te verkleinen en verkrijgbaar met lade en kabelwartels. Er zijn varianten van hoge tafels en schrijfbureaus. Het gepoedercoate stalen frame is verkrijgbaar in 9 kleuren en bladen in 15 afwerkingen.

 

LEOLUX EETKAMERSTOELEN


FREYR - In de eetkamerfauteuil Freyr combineert Leolux het klassiek gebogen buizenframe met een eigentijds comfort. Met de verende zit die zo kenmerkend is voor de “freischwinger” en de opties die u van Leolux verwacht.


CALLAS - Deze eetkamerstoelen zijn niet voor niets vernoemd naar de legendarische operadiva. Callas van Leolux heeft net als de Amerikaans-Griekse sopraan eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldige presentatie.

De eetkamerstoel Callas leent zich uitstekend voor expressieve keuzes. De voorzijde, de achterzijde en de poten zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak.


MARA - De vriendelijke zachtheid van Mara herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert. Deze eetkamerfauteuil is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding, de verfijnde afwerking.

Opdat Mara in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) sluiten mooi aan bij de eiken tafels in de Leolux collectie; strak ogen de versies met stalen draad-onderstel (outline), een draaivoet (cruz) of een onderstel op wieltjes (twist).Mara van Leolux. Heerlijk tafelen, in een fauteuiltje dat u omarmt en verleidt.

TALOS - Prettig tafelen stelt strenge eisen aan een eetkamerstoel. De stijlvolle Talos is een sterke kandidaat, met een moderne vormgeving en een comfortabele zitkuip. En door zijn bescheiden afmetingen kunt u ook bij kleinere eetkamertafels goed uit de voeten.


DITTE - De perfecte match aan tafel: Ditte staat voor comfortabel en actief zitten. Designer Cuno Frommherz gaf deze eetkamerstoel een eigenwijze uitstraling door ‘m te voorzien van een afwijkende bekleding aan de bovenzijde van de rug.

Dan de afwerking: siernaden, de (optionele) armleggers en het frame; u stemt ze perfect op de bekleding af. Zo creëert u uw eigen combinatie kleuren en materialen. Die vrijheid maakt Ditte tot een uitstekende keuze voor vrijwel elk eigentijds interieur.

 

LEOLUX BANKEN & FAUTEUILS


NARDO - Loungen voor gevorderden!

Nardo is ontworpen met één doel voor ogen: een lekkere leren loungebank maken (die natuurlijk ook in stof verkrijgbaar is). En dat doel heeft designbureau Beck Design perfect weten te verwezenlijken. Nardo is een bank die comfort uitstraalt. De weelderige kussens nodigen u uit om heerlijk te relaxen.

Natuurlijk kunt u netjes rechtop zitten, maar de comfortabele inborst van Nardo komt pas volledig tot zijn recht als u languit van elke centimeter geniet. traploos verstelbaar voor optimaal comfort. Nardo helpt u graag om de juiste ligpositie te vinden. Daarom is de bank standaard uitgerust met verstelbare armen aan beide zijden. Ze zijn traploos te verstellen, zodat u met een simpele handeling van een fijne zitbank een comfortabele ligbank maakt. Verder is Nardo voorzien van zachte kussens met een uitgekiende vulling uit HR-schuim, latex en fiberballs. Dat zorgt voor een mooie, losse stoffering die zich fijn naar uw lichaam vormt.

-

FLINT - Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen. Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie.

De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

-

MAYURO - Zachte elegantie. De vormen van de Mayon-bank zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De meeverende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort. De mooie stoffeeraccenten, de losse stoffering en de speciaal ontworpen voetjes maken van Mayuro een verrijking voor elk eigentijds interieur.

 

LINTELOO KONE- Perfecte ondersteuing. Anders Nørgaard nam alles wat hij leerde over comfort en functionaliteit van de grote Deense ontwerpers die hem voorgingen en destilleerde deze kennis in 'Kone'. Een simpel maar oh zo opvallend silhouet, gecombineerd met perfecte ondersteuning op de juiste plekken. Wees gewaarschuwd, je zult nooit meer willen opstaan.

-

LINTELOO WINSTON - In 1994 was de ‘Easy Living’ de allereerste bank van LINTELOO. Het was meteen een hit. Hetzelfde kan gezegd worden van de Nederlandse acteur Winston Gerschtanowitz, die twee jaar later voor het eerst op onze tv-schermen verscheen. Winston en Jan te Lintelo zijn al ongeveer een kwart eeuw bevriend sinds Winston zijn eerste LINTELOO-bank kocht. Beiden genieten van het goede leven, beiden zijn gedreven in alles wat ze ondernemen. Jan besloot hun vriendschap te vieren met de ‘Winston’ – een interessante, ietwat scherpere versie van zijn eerste klassieker. De royale lijnen van de ‘Easy Living’ bank en fauteuil zijn teruggebracht tot meer hoekige kenmerken. Maar één ding is zeker gebleven: ‘Winston’ is net zo comfortabel.


 

EVIDENCE SANTOSA

Santosa verraadt het handschrift van designer Sven Hansen: organische lijnen en verfijnde details, zoals de bies die elegant rond de armen loopt en de pootjes die zo zijn ontworpen dat de bank erboven lijkt te zweven. Het comfort kreeg vanzelfsprekend veel aandacht. De zachte overgang tussen arm en rug nodigt uit om lekker knus in de hoek te nestelen. Voor de binnen- en buitenzijde kiest u zelf de mooiste combi van materialen en kleuren. Dat geldt ook voor de bies, die in afwijkend kan worden gekozen. De aluminium pootjes zijn er in twee hoogtes en naar wens in alle poedercoat-kleuren in de Évidence-collectie.EVIDENCE BRISA

Brisa is een luxueus en verfijnd programma met fauteuils, banken en aanbouwelementen voor interieurs van alle afmetingen. De elegante lijnen en slanke proporties zijn kenmerkend voor een ontwerp van Frans Schrofer. In het Brisa-programma is bovendien veel aandacht voor extra’s, zoals een poef en hoofdsteunen die op diverse plekken van de bank geplaatst kunnen worden. De gedetailleerde aluminium pootjes zijn er in twee hoogtes, op uw verzoek ook gepoedercoat in een van de epoxykleuren uit de Évidence-collectie.

 

Meer zien? Of wil je meer weten over een van bovenstaande producten? Maak dan een afspraak via onze website of kom langs in de showroom.