Kunstlijn 2018 bij Van Duivenboden


Op vrijdag 2 november wordt het startsein gegeven voor alweer de 33e editie van Kunstlijn Haarlem; dé grootste, oudste en leukste open atelier route van Nederland. Kunstenaars uit Haarlem en omstreken zetten hun deuren weer open voor hun publiek en daar werkt Van Duivenboden Interieur ook dit jaar weer graag aan mee!


Wat is Kunstlijn?

Op 2, 3 en 4 november 2018 bruist het in Haarlem! De stad verandert in een grote cultuurtempel waarin beeldende kunst centraal staat. Er is schilderkunst, beeldhouwkunst en design, maar ook, film, dans en theater. Naast de verschillende exposities en open galerieroutes zijn er nog vele andere culturele activiteiten.


Kunstlijn Haarlem biedt de gelegenheid een kijkje te nemen bij de kunstenaar in zijn atelier. Daarnaast zijn er verrassende presentaties in galeries, musea, kerken, winkels, warenhuizen en meer! Al sinds 1985 stimuleert Kunstlijn Haarlem jaarlijks de verkoop van kunstobjecten.


Kunstlijn bij Van Duivenboden Interieur

Bij Van Duivenboden zijn we gek op kunst, en daarom bieden we elk jaar onze ruimtes binnen het monumentale pand aan om kunstenaars in de gelegenheid te stellen hun werken aan het -al dan niet winkelend- publiek te tonen. Hieronder vind je het Kunstlijn-programma van Van Duivenboden Interieur:


- Mieke Mostermans: grafische werken;  keramische potten; bewerkte kussens

- Irene Andreae: keramiek/ drijfhout potterie

- Arthur Kempenaar: schilderijen in diverse technieken; sculptuur en een keramisch object

- Iris Koffyberg: fotografische kunst.