Korting op diverse Leolux-meubels!

Leolux Bellice - Alle stoffen, één zachte prijs!

Op zoek naar de ideale bank in een stijlvolle stof? Creëer dan nu bij Van DuivenbodenInterieur jouw persoonlijke Leolux Bellice en profiteer!

Voor alle stoffen uit de Leolux-collectie geldt tot en met 31 maart 2019 namelijk één zachte prijs. Kom naar één van de filialen van Van Duivenboden Interieur en kies jouw favoriete stof.

 

Leolux Mayon & Mayon - Fikse korting op fauteuils, zitbanken en poefs!

Een overzicht van de kortingen op de Leolux Mayon en Mayuro vind je onderaan deze pagina.

De winter! Een periode waarin we ons interieur weer helemaal weten te waarderen. En daarom geven we de tijdelijk aanzienlijke korting op twee van Leolux' populairste modellen Mayon en Mayuro, in de meest gekozen leersoort: het prachtige Senso!
  • Mayon 2,5-zitsbank: van € 3.650,- voor € 2.995,-

  • Mayuro fauteuil: van € 1.950,- voor € 1.595,-


MAYON - Geraffineerd tot in de puntjes


Hij heeft een vertrouwd uiterlijk, maar een verrassend actief comfort en verfijnde details: Mayon van Leolux heeft organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking, de vriendelijke “kuiltjes” op de armen en de rug. Subtiel tot in de puntjes.


Kenmerken

Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits en poef. Extra comfort door de meeverende armen. Aluminium pootjes (optie lak) in drie hoogtes: standaard, +2 en -2 cm. Extra comfortoptie: zitdiepte -2 cm.

MAYURO - Zachte elegantie

De vormen van de Mayon-bank zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De mee-verende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort. De mooie stoffeeraccenten, de losse stoffering en de speciaal ontworpen voetjes maken van Mayuro een verrijking voor elk eigentijds interieur.


Kenmerken

Leverbaar als compacte fauteuil met voetjes in aluminium (optie lak of Epoxy). Extra comfortopties: zithoogte -2 cm of -4 cm. 

Deze Leolux-eindsprint gaat per direct in, de actieprijzen zijn t/m 28/02/2019 van kracht.

Bovengenoemde prijzen zijn van kracht op de standaard uitvoeringen in Senso-leer en met aluminium poten. Vraag onze adviseurs naar de verschillende mogelijkheden en actievoorwaarden.