KINNASAND - Innovatief textiel

Het Kinnasand ontwerpteam ziet ontwerpen als een algeheel creatief proces dat culmineert in geavanceerde producten. De schat aan ervaring met het selecteren en verwerken van materialen, in combinatie met de nieuwste technologieën, is een uitgangspunt voor het hoogwaardige karakter van de producten van het Zweedse Kinnasand. In nauwe, persoonlijke contacten met lokale fabrikanten ontwikkelt het Kinnasand-team innovatieve en vernieuwende textielen.

De schat aan ervaring met het selecteren en verwerken van materialen, in combinatie met de nieuwste technologieën, is een uitgangspunt voor het hoogwaardige karakter van de producten van Kinnasand. In nauwe, persoonlijke contacten met lokale fabrikanten ontwikkelt het Kinnasand-team innovatieve en vernieuwende textielen.

Eersteklas textiel spreekt hun zintuigen aan. Dat is de reden waarom zij geen compromissen sluiten als het gaat om goede kwaliteit. Diepgaande kennis, aandacht voor detail, hoogwaardige grondstoffen en de meest capabele productiepartners in Europa vormen een tastbaar verschil voor Kinnasand.