Kasten met klasse!

De kast je dromen hoeft in principe maar één keer in je leven aangeschaft te worden. Bij Van Duivenboden wordt deze precies op maat geleverd zonder dat je daar gelijk de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De kasten zijn bij verhuizing door hun kwaliteit goed af te breken en opnieuw op te bouwen door een solide aluminium basis. Hierop wordt de opbouw van de houten-; gelakte; gelamineerde- of deels glazen kasten opgezet. De kasten kunnen natuurlijk ook exact ingebouwd worden in het huis alwaar u het achterlaat bij een eventuele verhuizing, daar het de waarde van het huis verhoogt.

Veel kasten zijn ook later nog met allerlei accessoires verder uit te bouwen. Kortom: voel je vrij een tijdloze en tòch karaktervolle kast samen te stellen onder professionele begeleiding van ons team van interieuradviseurs.


Hieronder vind je een impressie van de prachtige kasten en bijbehorende artikelen uit onze collectie:


Molteni - Gliss Master

Gliss Master is een ecosysteem. Het ecosysteem ontworpen door de Belgische architect Vincent Van Duysen voor Molteni & C, herdefinieert het concept van de op maat gemaakte kledingkast. Gepatenteerde technologie, elegante afwerkingen en meerdere aanpassingsmogelijkheden worden gecombineerd in een familie bestaande uit deuren, containers en designer inloopkasten waarin verschillende prachtige materialen rationeel gedefinieerde, opvallende ruimtes creëren. Het basisconcept van de Gliss Master-collectie wordt duidelijk in de details: innovatieve uitzetscharnieren zonder zichtbare mechanismen, nieuwe interieuruitrusting (schoenenrekken, hemdhouders, kabelbinders) en een vloeiend schuifsysteem dankzij de innovatieve magnetische dempers zijn er slechts enkele van de sterren van deze enorme, veelzijdige collectie.

Extendo - Walk in closet

De staande profielen, de planken en ophangrails kunnen tot op de centimeter worden gedimensioneerd, waardoor het mogelijk is om een op maat gemaakte walk in closet voor uw ruimte te ontwerpen. Het Slide-systeem is niet alleen mooi en functioneel, want de primaire materialen die in het systeem worden gebruikt, zijn afkomstig van een hergebruik proces en zijn op hun beurt recyclebaar.


Riva 1920 - Avant - Avant open

Het systeem, gemaakt van massief hout, blockboard en multilayer met natuurlijke armaturen van geurende en anti-mot cederhout, biedt een praktische en modulaire organisatie van de verschillende elementen, afhankelijk van de opslag- en groottevereisten. De ruimte wordt georganiseerd door structurele modules die worden gecombineerd in verschillende ontwikkelingsoplossingen, perfect afgestemd op de ruimtes. Het kan worden aangepast met het inbrengen van stoffen rekken, een broekhouder, een overhemdenhouder en een ladekast gemaakt van massief hout met traditionele zwaluwstaartverbindingen, uitgerust met push-pull of op hout op een houtopeningssysteem.

Yourhanger - Luxueuze hangers voor uw kledingkast

Yourhanger is ontstaan uit drie Nederlandse bedrijven die hun strepen dik hebben verdiend in de zakelijke fashion markt. Yourhanger werd vaak de vraag gesteld of de mooie kledinghangers, die zij in grote aantallen maken voor bekende kledingmerken, los te koop zijn voor de consument. En dat heeft hun aan het denken gezet! Hoe kunnen we de mooie producten die wij maken bij jou als consument thuis krijgen? Immers, bij jou thuis verdient dat mooie kledingstuk natuurlijk net zo’n mooie kledinghanger als in de winkel. En zo is het balletje gaan rollen.

Zodoende heeft het designteam sterk uiteenlopende kledinghangers voor u ontwikkeld. Zodat u thuis uw kledingrek, kapstok of kledingkast helemaal naar eigen smaak kan inrichten. Dat is wat Yourhanger doet, mensen motiveren en stimuleren om met een andere blik naar hun kledingkast te kijken.

We beginnen de dag vaak met een slaperige blik op die rommelige kledingkast. Bij YourHanger helpen zij je graag daar een beetje verandering in te brengen. Een opgeruimd leven begint immers bij een opgeruimde kledingkast. 

Coesel - 1500 serie (home collection)

Onze home collection, bekend als de 1500-serie. Met dit programma combineert u met een standaardbreedte van 68cm uw kast tot max. 274cm. Deze serie is verfijnd door de ombouw van 10mm-mdf "cocon" mogelijk in een kleurcombinaties van ombouw èn front. Praktisch voordeel (ook na aankoop) uw kunt de volgorde van de opstelling eenvoudig nog aanpassen!

K-studio - Steltloper

K studio maakt recycle design: sprookjesachtige meubels met echte takken. Alsof de kastjes opnieuw boom worden. Ze lijken zo weg te kunnen wandelen, omdat er met het evenwicht is gespeeld. De combinatie van de grillige, ruige takken met de keurig geschaafde kastjes uit het kringloopcircuit is verrassend dynamisch. Hoewel de objecten breekbaar en frêle ogen, zijn ze stabiel en gebruiksvriendelijk. De fraai beklede lades vormen een mooi verrassingselement.