Gratis bijzettafel bij uw nieuwe fauteuil!

Een mooie fauteuil is pas helemaal af als er een leuke bijzettafel bij staat.

Pode en VDI geven daarom de aankomende maanden bij aankoop van een Pode fauteuil een bijzettafel aan u cadeau! Deze actie loopt t/m 31 oktober 2020.

Natuurlijk kunt u zelf kiezen of u het keramieken bijzettafeltje van Roderick Vos of de originele kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille wilt hebben.

In deze blog geven wij u een snelle kijk in de prachtige fauteuils van Pode en de bijzettafels Bayan en de Bottle Stool. 

Bayan bijzettafel

Deze bijzetter is volledig gemaakt van keramiek. De bewuste knipoog naar de Art Deco is haast niet missen.

De Bayan is in drie verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. 

Een mooie rood/roze of creme tint gecombineerd met een antraciet kleur of 

stijlvol groen met brons. Omdat de Bayan bijzettafel wordt gegoten in een gipsen mal is hij uniek in zijn soort. Geen een tafeltje is hetzelfde.Bottle Stool

Deze bijzettafel is meer dan een tafel! Het is een wijnfleshouder, krukje en plateau in één, die elke blik naar zich toetrekt. 

De bijzettafel is handig en mobiel. De ring die de wijnfles vasthoudt kan tevens dienst doen als handgreep. De Bottle Stool is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. 

De Pode Oak kleuren kunnen ook worden toegepast. Zie hieronder de kleurvarianten.
Hieronder de verschillende fauteuils van Pode. Wanneer u op de foto klikt, komt u op de site van Pode zelf terecht waar u meer informatie vindt over de desbetreffende fauteuil.


Wilt u proefzitten op één van deze fauteuils? Kom dan bij ons langs. Wij hebben een aantal van deze fauteuils namelijk bij ons in de winkel staan!