Een zomer als geen ander

Met de – hopelijk - bevrijdende zomer voor de deur, hebben we bij VDI een zomerse weelde aan interieuraccessoires in huis gehaald die stiekem heel goed in alle seizoenen toegepast kunnen worden. Een waar eerbetoon aan het sprankelende PRE-SUMMER-SEIZOEN, een ode aan het zinderende MID-SUMMER-SEIZOEN , een vette handreiking naar het kleurrijke INDIAN-SUMMER-SEIZOEN en natuurlijk een ware verering aan de pracht van het serene SUMMER-DIP-SEIZOEN.

Deze zomer wordt natuurlijk een compleet andere dan voorgaande edities. Onze vrienden en familie keren terug in ons huiselijk leven, waarschijnlijk meer dan ooit. Dáár moet het het dus ook goed en veilig toeven zijn. Gelukkig werken we bij VDI samen met een groot arsenaal aan fabrikanten en toeleveranciers die goed begrijpen hoe ons interieur mee moet evolueren met onze veranderende leefgewoonten.


Pouffe!

Denk bijvoorbeeld aan de kunstenaars van de zitmeubelenfabrikant LABEL die genadeloos goed de vinger heeft weten te leggen op wat een meubel moet kunnen bieden. Hun eerste outdoor fauteuil Hidde is zowel binnen als buiten even mooi en goed toe te passen is. Een zacht gestoffeerde fauteuil die elke plensbui glansrijk trotseert en het volgende moment met het grootste gemak binnen stijlvol bij het haardvuur aangeschoven wordt. Zelf ben ik nooit van hun banken, fauteuils en van de pouffes weg te slaan: wat een onbetamelijk mooie leersoorten hebben zij! En wat een karakter! Nee, LABEL schrijft bepaald niet het woord pouffe met een eenvoudig OO-EE, net zomin als Kwekkeboom de lekkerste croquetten onmogelijk kan schrijven met de platvloerse K.


Ook de Belgische textielleverancier Designs of the Times begrijpt het h-e-l-e-m-a-a-l. Luxe waar je ongemerkt eindeloos van kan genieten bij elke touch of blik. Weergaloos fraaie linnenstructuren vastgelegd door katoenen, polypropyleens, wollen maar ook door linnens zelf. Koppige kalkgordijnen? Ja ook dat behoort tot hun mogelijkheden. Geen onnodige toevoegingen, gewoon precies goed en fotografisch nauwelijks verbeeldend vast te leggen.

Advies op maat

Collecties in overvloed, alles voor het goede zomers-lome leven. We houden echter wèl bij VDI altijd onze eigen waarden in de gaten, reken op materialen die kwalitatief wat te bieden hebben na een goed bijbehorend advies. Onwetendheid beschadigt de mooie materialen nodeloos veel, maar zelfs binnen de collecties zijn er stoffen die weer tegen dat extra stootje kunnen.

Tot slot kunnen we weer goed inspelen op ieders behoefte, of het nu gaat om zaken als budget, realiteit, gevoelswaarden, humor of volstrekte degelijkheid. Maak gerust een veilige en vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs en geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Zo maken we er samen nog heel veel exotisch warme seizoenen van!
- Sven van Duivenboden