Een stijlvol nestje

Al 100 jaar worden stijlvolle nestjes gebouwd bij Van Duivenboden Interieur. Nestjes voor vogels van allerlei pluimage of het nu om meer comfort, meer stijl of het een combinatie van beide wordt. Er wordt geluisterd, gesproken, gemeten en gepast in opperste concentratie.


Een beetje geluksvogel stapt al gauw met een interieur vol ingetogen luxe de deur uit terwijl de ander een bont gevederd interieur krijgt waar het karakter vanaf spat. 

Je hoeft nu helemaal geen slimme vogel te zijn om een persoonlijke sfeer op te eisen bij de adviseurs van Van Duivenboden. Alle adviseurs denken daar nu eenmaal standaard zo creatief. Ideeën worden geboren alsof het niks is met de laatste stand van techniek en inzichten. Er bestaat geen vak waar met zoveel fabrikanten gemixt, gematcht en ontdekt kan worden. Dat is maar goed ook, daardoor wordt nooit één interieur hetzelfde. Immers: bij ieder interieur kent men aan de veren de vogel, hoe persoonlijk! Een ieder die ervoor openstaat verlaat Van Duivenboden met een nestje om zo trots als een pauw op te zijn, echt, pechvogels bestaan er niet.


In onderstaande impressie zie je hoe verschillende vogels en patronen een eigen touch aan jouw woning kunnen geven. Kiest u bijvoorbeeld voor een subtiele gordijnstof van Chivasso of een opvallend behang van Khrôma.