Echt zitcomfort ervaren is nog nooit zo royaal gepresenteerd!

Alles voor het interieur moet bij VDI voldoen aan een tijdloos en karaktervol design, een duurzaam bestaan en een maximaal comfort. Een interieur moet een goede balans hebben waarin humor, elegantie, persoonlijkheid en karakter hand in hand kunnen gaan.

Deze regels blijven tevens gelden wanneer we praten over echte heerlijke relaxfauteuils met een verstelbaar zitcomfort en ook nog eens draaibaar moeten kunnen zijn.

We hebben dit najaar een collectie bij elkaar gezocht waar we wel heel goed mee uit de voeten moeten kunnen. Van het nuchtere Nederlandse Pode tot en met de Zwitserse banken (pun intended!) en relaxfauteuils van FSM.


Die laatste is overigens geheel nieuw bij VDI! FSM is het antwoord op de grote vraag naar relaxfauteuils voor allerlei typen mensen die geen lompe fauteuil wensen in hun woonkamer. Zo maken zij bijvoorbeeld een prachtige, modernistische draaifauteuil welke volledig te veranderen is naar een ligfauteuil met een hoge hoofdsteun en uitklapbare voetensteun. Maar ook draaifauteuils voor juist grote of meer kleinere mensen hebben een plaats gekregen binnen deze collecties, voor de harde werkers onder ons welke in een mum van tijd goed uitgerust moeten raken. Wij bieden voor hen een zitcomfort waarbij in lig-stand het hart lager gepositioneerd is dan de benen.


Ook is er een verstelbare draaifauteuil voor de langere mensen met rugklachten. Voor degenen die moeite hebben met het opstaan uit een fauteuil maar er tevens stijlvol bij willen zitten is er een uiterst verleidelijke sta-op-fauteuil. De fauteuils kunnen handbediend op een gasveer werken, maar ook elektrisch of op een accu om overal vrij neergezet te kunnen worden. Wedden dat we op allerlei veel voorkomende klachten een antwoord hebben?


KLIK HIER VOOR DE MODELLEN VAN DESEDE-FSM


Maar we hebben meer: zo zijn er ook duurzame fauteuils met design van Leolux, Montis, Gelderland, Label, Molteni, Arco en natuurlijk Pode. Dit alles met neigmechanismen, draaifuncties en verstelbare leuningen. Tezamen met de vele spannende bekleding mogelijkheden kan er door onze adviseurs een heel persoonlijk interieur gemaakt worden.

Als ik u was zou ik maar eens langskomen en ervaren welk plezier er uit een interieur te halen valt.


- Sven van Duivenboden