Bruisende meubeltoko

De showroom van VDI is eindelijk weer gemakkelijk toegankelijk! Dat betekent dat de deuren van een bruisende meubeltoko mét bijbehorend restaurant weer openstaan.

De binnentuin van restaurant Meneer Frans -op de binnenplaats van onze winkel- ziet er gelikter en groener uit dan ooit. Fijn om te zien dat alle vertrouwde gezichten daar weer terug op hun plek zijn na al die tijd; garantie voor een voortreffelijke keuken en vriendelijke bediening.


SALE! Bij VDI worden ondertussen de meubel- en textielafdeling aangevuld met het laatste nieuws uit de wereld der inrichters en dat betekent natuurlijk SALE! Lange tijd konden we geen echte uitverkoopacties houden dus het is nu weer tijd om van errrrrugggg mooie aanbiedingen gebruik te maken.
We zijn natuurlijk trots op de nieuwe collecties, maar ook de uitgaande items slaan bepaald geen modderfiguur. Stuk voor stuk producten met een tijdloze schoonheid die met veel liefde naar de showroom werden gehaald. Een groot gedeelte van deze meubelen is momenteel erg scherp geprijsd, dus kom snel langs in de winkel!Stof tot nadenken Van Duivenboden koopt nooit zomaar nieuwe collecties in bij de toeleveranciers, ze moeten goed doordacht zijn en voldoen aan de strikte eisen binnen de collectie. Het sleutelwoord dat daarbij hoort is ‘prijs-kwaliteitverhouding’. Een prijs moet gewoonweg goed verklaarbaar zijn. Een bank mag bijvoorbeeld royaal duurder zijn dan gemiddeld indien je daar bewust voor wil kiezen. De prijs van diezelfde bank kan soms zelfs verdubbelen als er een exclusieve stof of leersoort overheen gaat. Denk aan speciaal toegezonden stoffen vanuit de meest toonaangevende fabrikanten als Pierre Frey, Kenzo, Dedar, Christian Lacroix, Boussac, Marcel Wanders of Lelièvre. Slechts een greep van de exclusieve fabrikanten die we bij VDI vertegenwoordigen.

Natuurlijk is het niet een kwestie van heel scherp geprijsd zijn òf anders gelijk een hoge prijs, maar er is een heel geleidelijke overgang in de collecties te zien naar hogere prijsklassen, zodat eenieder weloverwogen een keuze kan maken. Sommige textielfabrikanten produceren zelfs dermate magische stoffen die heel goed gecombineerd kunnen worden met nuchtere sterke stoffen van merken als Ploeg, Jab, Kvadrat en Chivasso. De bank wordt dan bijvoorbeeld in een eigen keuze gestoffeerd en de accessoires als een pouffe, losse sierkussens of plaids worden dan gemaakt van die magische bekledingsmaterialen.

Als de kleuren goed matchen of juist contrasteren ontstaat een heel opmerkelijk effect dat je niet snel elders ziet! De uiteindelijke prijs blijft daardoor heel interessant.


Vakkundig advies Laat je in de zoektocht naar nieuw elan in huis gerust adviseren door onze experts. Ook de muren, de verlichting en de algemene setting in de kamer komen dan automatisch aan bod. Bestaande en nieuwe items in het interieur worden aangepakt om tot een sterk beeld te komen en er wordt gekeken naar de architectuur van het huis in een mix van ieder zijn eigen smaak.


Alle reden om snel een afspraak te maken! Dat is tegenwoordig heel gemakkelijk, via onze website www.vanduivenboden.nl.

Tot snel!- Sven van Duivenboden