ACTIE!: +1 voor Leolux, Label en NORR11

Bijgewerkt op: 2 mei 2019

Maar liefst drie van onze favoriete merken hebben de komende periode een mooie actie voor jou in petto, namelijk: +1 op diverse stoelen! Wat die +1 precies inhoudt, dat verschilt per merk. Lees gauw verder!

 

NORR11 Langue - 5+1 gratis


De Langue Original eetkamerstoel van Norr11; een eenvoudige stoel met een zachte, minimalistische uitstraling van een gegoten plastic zitting en een frame van beukenhout.


Wanneer u er 6 bestelt, krijgt u er 1 cadeau!

Deze actie geldt op alle combinaties van de plastic gekleurde kuipjes en verschillende afwerkingen van het houten frame. De actie loopt tot 1 september 2019

 

NORR11 Elephant Chair + Finn


Om de lancering van de side table Finn te vieren geeft NORR11 deze tijdelijk cadeau!

De Elephant Chair is een moderne interpretatie van het Scandinavische minimalisme gecombineerd met Japanse esthetiek. Het resultaat is een licht en elegante lounge stoel waarvan de rug is gemaakt in de vorm van een olifantenoor. Door deze vorm sluit de stoel perfect aan op de vormen van het lichaam.


Deze actie loopt tot 1 september 2019

 

Leolux Caruzzo + Gratis poef!


De fauteuil Caruzzo kreeg dit jaar een facelift in de vorm van de nieuwe vierteensvoet. Dit geeft de stoel een industriële look. Nu tijdelijk met gratis bijpassende poef!

Deze actie geldt overigens ook op de vijfteensvoet fauteuils.

Actie is geldig tot 30 september 2019

 

Label Hidde + 50% korting op de poef!


Oké, niet helemaal +1 maar +½. Maar desalniettemin de moeite waard om ook in dit lijstje op te nemen: Label Hidde!. Hidde heeft door zijn vormgeving en het gebruik van materiaal de uitstraling van een baseball handschoen. De fauteuil is verkrijgbaar in verschillende leersoorten en kleuren. Een stoere fauteuil en een echte eyecatcher in uw interieur.

Wanneer u de poef erbij koopt, ontvangt u hierop 50% korting indien deze in dezelfde stof/leer wordt besteld.


Actie is geldig tot 31 december 2019