3+1 GRATIS! Norr11 dining chairs

De maanden mei en juni geeft Norr11 bij aankoop van 4 eetkamerstoelen er 1 GRATIS!!

Deze actie geldt op de volgende modellen:


NY11 dining chair

Geïnspireerd door traditionele Deense basisschoolstoelen, heeft de NY11 eetkamerstoel een frame dat met de hand is gemaakt van massief eiken en een zitting van gelamineerd eiken fineer.

Als optie kan er gekozen worden voor een lederen zitting.

De stoel kwam tot leven toen ontwerpers Rune Krøjgaard en Knut Bendik Humlevik op een missie gingen om een moderne kijk op de Scandinavische eetkamerstoel te creëren. Net als een schoolstoel moest hij zowel comfortabel als zeer duurzaam zijn. Het resultaat is een simpele en eerlijke stoel met een tijdloze uitstraling.

De zichtbare nerven in de structuur van de stoel benadrukken de kwaliteit van de materialen en geven het een natuurlijke uitstraling.


Elephant dining chair

De Elephant Dining Chair is een eetkamerstoelversie van de populaire Elephant Lounge Chair. De poten worden gedeeld met de beproefde NY11 eetkamerstoel terwijl de zitting en

rug in dezelfde zachte ronding worden gedrukt als de Elephant Lounge Chair. Het resultaat is een lichte en elegante eetkamerstoel waarbij de rug van de Elephant dining chair zachtjes rond het lichaam buigt. De Elephant dining chair wordt geproduceerd met massief eiken poten, met de rug en zitting in gelamineerd eiken fineer. De zitting en de rugleuning zijn ook verkrijgbaar met leer en textiel van de hoogste kwaliteit, en de verfijnde schuimmix van 25 mm zorgt voor superieur comfort. De bekleding geeft de stoel een solide uitstraling, die in contrast staat met de slanke contouren van de fineerrand. "Elegant, eenvoudig maar stevig zonder onhandig te zijn".Buffalo dining chair.

Buffalo is de nieuwste editie in de familie van eetkamerstoelen op basis van het beproefde NY11-frame. De achterkant is gemaakt van meerdere lagen eiken fineer die de karakteristieke buffelhoorn vormen. De rugleuning en armleuning buigen zachtjes rond het lichaam en bieden superieur comfort. Buffalo wordt geleverd met poten van massief eiken en een zitting van gelamineerd eiken fineer. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren met verschillende bekledingsopties. Zo kan er ook worden gekozen voor een lederen zitting.Wil je meer variaties zien van deze stoel? Kijk dan op www.norr11.com