vanduivenboden-test-foto.jpg
2021-02-16_21-06-31-removebg-preview.png

Wilt u advies bij het inrichten van uw huis?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Wij helpen u graag ontdekken welk interieur het best bij u past

Bij Van Duivenboden staat persoonlijke, vakkundige service voorop. Of het nu gaat om een toevoeging aan uw bestaande interieur, restauratie van bestaande meubelen of een totale verbouwing; Van Duivenboden Interieur is dé vertrouwde Haarlemse expert voor uw interieuradvies én uitvoering. Kortom: een compleet interieuradvies op maat.

 

Veelzijdig vakmanschap

VDI heeft in de afgelopen eeuw een flinke groep betrouwbare vakmensen verzameld die u kunnen helpen om iedere denkbare woonwens te realiseren! Denk hierbij aan interieurontwerpers, adviseurs, stoffeerders, stucadoors, (digitale)-tekenaars, behangers, maatnemers, meubelmakers, decorateurs, schilders, electriciens, vakkundige servicemedewerkers en meer.

 

Voor nu en voor de toekomst

Elke woning verdient een aanpak op maat; een koopwoning biedt bijvoorbeeld andere mogelijkheden dan een huurwoning en appartement vereist andere aandacht dan een eengezinswoning. Ook financiële omstandigheden spelen uiteraard een grote rol.

Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u om uw huidige woonwensen in kaart te brengen en deze op een toekomstbestendige manier te realiseren. Dat doen zijn op een persoonlijke manier en liefst in vertrouwde sfeer, gewoon bij u thuis indien u dat wenst. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen wij de meest passende oplossing vinden voor uw interieur.

 

Kwaliteit door ervaring

Doordat Van Duivenboden Interieur al zo’n 100 jaar actief is in de interieurbranche, onderhouden wij hechte en langlopende relaties met onze leveranciers. Hierdoor hebben wij altijd korte lijnen met onze fabrikanten, waardoor meubels en stoffen snel geleverd kunnen worden en uw interieurwensen snel werkelijkheid worden.

Boek vrijblijvend uw adviesgesprek in via onderstaande kalender

 

Sven van Duivenboden

Interieuradviseur

Mike.png

Mike van Duivenboden

Interieuradviseur

Sven van Duivenboden

Interieuradviseur

Sven.jpg
Onno.png
Anouk.png
Heidi.png
Robbert.jpg

Anouk Damoiseaux

Interieurontwerpster

Heidi Much

Interieurontwerpster

Onno van der Heijde

Interieuradviseur

Robbert Schabbink

Interieuradviseur

Bekijk onze interieuradviseurs