SVEN VAN DUIVENBODEN

INTERIEURADVISEUR

Het is precies 30 jaar geleden dat ik het meubelvak indook. Niet onder de beschermende vleugels van Van Duivenboden Interieur, maar een eindje over de Duitse grens. Vanuit Seedorf als toen nog verplichte militair in dienst, strijdend als pantserinfantarist, werd ik direct de inrichtingswereld ingebonjourd als onberispelijk adviseur, in het pak met verplichte stropdas. Dit adviseren gebeurde aanvankelijk in Frankfurt alwaar de Duitse klanten het fascinerend vonden om eens geadviseerd te worden door een "Lockere Holländer".

 

De verschillen van cultuur en inzichten maakten het plezier van inrichten en inleven tot een grote uitdaging. Ik wist het zeker: HET MEUBELVAK WAS BOEIEND!

 

Uiteindelijk na 2,5 jaar ervaring en 3 verschillende bedrijven in Frankfurt, Berlijn en Stuttgart, keerden ik samen met mijn broer Mike terug naar het Haarlemse honk waar we trouw aan zijn gebleven. De 2e generatie werd een dagje ouder en wij moesten ons zo langzamerhand in Haarlem gaan inwerken. 

 

Na 30 jaar kan ik nog altijd stellen dat het wel erg bijzonder is dat ik zoveel uiteenlopende mensen mag helpen van het leven een feest te maken. Natuurlijk geen saaie inrichtingen, maar wel met een serieuze basis. 

 

Toverwoorden zijn, tijdloos en toch karaktervol, elegantie en zoveel mogelijk pure materialen. Houden van mooi en doordacht inrichten en die passie opwekken, dat is wat ik wil. Samen denken, tekenen, combineren, twijfelen, lol hebben en van één plus één 3 weten te maken.

PLAN HIER EEN GESPREK IN VOOR INTERIEURADVIES VAN SVEN

Bedankt! We nemen uw aanvraag in behandeling.