Single Stoelen Sale !

Single Stoelen Sale !

In onze showroom blijven vaak veel eenzame stoelen staan: prachtige showroommodellen die niet onderdeel zijn van een set. Om deze stoelen een fijn onderkomen te kunnen geven, introduceren wij de SINGLE STOELEN SALE!! Profiteer nu van extra hoge kortingen op 'losse' eetkamerstoelen en relaxfauteuils. En zie je meerdere stoelen die je bevallen? Dan kun je zelfs profiteren van een staffelkorting. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de link of kom langs bij ons in de showroom

Winston actie! 25% korting

Winston actie! 25% korting

Linteloo viert feest. De nieuwe Wiston bank met 25% korting. Dit is de vernieuwde versie van de 1ste echte klassieker van Linteloo de 'Easy Living'. Kom bij ons langs in de winkel om dit pareltje te aanschouwen!

!! VDI SALE !!

!! VDI SALE !!

TIJDELIJK FLINKE KORTINGEN OP=OP VDI maakt ruimte voor nieuwe collecties in de showroom en dat betekent hoge kortingen op veel van de huidige meubels in onze winkel! Bankstellen, stoelen, fauteuils, kasten; teveel om op te noemen! Kom vooral langs in de showroom of bekijk welke producten er in de uitverkoop zijn via onderstaande knop!